top of page

Modele invitatii de nunta

Nunta este un eveniment special in viata ta iar noi ne bucuram sa luam parte la organizarea acesteia. Cautarea serviciilor pentru nunta incepe cu un an inainte, de regula, iar invitatiile sunt acel element care anunta acest eveniment special.

Pentru tine este important ca invitatia sa fie ceva deosebit care da tonul si tema nuntii? Noi credem ca este ideal sa alegi un model de invitatie care se potriveste cu locatia cat si cu tema nuntii, de aceea iti punem la dispozitie diferite modele de invitatii din care sa o alegi pe cea potrivita.

Unde ar trebui sa incepi? Fa un reasearch pe google sau pe site-uri specializate ca sa vezi ce ofera furnizorii de invitatii pentru a putea alege cel mai potrivit model. Initial nu ar trebui sa iei in considerare pretul ci doar doar sa te ghidezi dupa modelul care iti place. Sunt multe persoane care aleg un model de invitatie doar pentru ca este mai accesibil. Cel mai bine este sa alegi modelul care il preferi ca sa nu ai regrete dupa. La noi oricum obiceiul face in asa fel incat sa ramanem cu o suma de bani dupa nunta, deci iti poti permite.

Modelele de invitatii de nunta pot sa difere in functie de tema lor, materialul din care sunt facute sau un format mai special. De exemplu noi avem modele de invitatii mai speciale facute din lemn sau pe o hartie realizata manual. Aceste modele se pot accesoriza cu diferite aplicatii ca flori uscate, panlica, foita aur, perle...etc.

Intra aici si vezi modelel noastre de invitatii de nunta. Cu siguranta vei gasi ceva deosebit.

Happy planning!

© 2014 by Le Ador created with Wix.com

bottom of page