top of page

De ce ar trebui sa ai un Save the date?

In ultima vreme multe persoane au preluat moda cu Save the date din America...si foarte bine au facut. Chiar avem nevoie de asa ceva?

Sa stiti ca DA! Si va spun si de ce; de obicei majoritatea nuntilor sunt organizate in perioada mai-septembrie iar in acesta perioada sunt si majoritatea concediilor si ar fi foarte util ca invitatii tai sa stie din timp cand au nunti ca sa stie cum sa programeze si alte evenimente.

Save the date-ul este un anunt prin care este comunicata data nuntii voastre si prin care ii anuntati ca vor vi invitati la nunta. Cu toate aceste nu este neaparat necesat sa le trimiteti chiar la toti cei care vor fi invitati(poate nu aveti inca lista definitiva).

Oaspetii tai vor aprecia ca ca i-ai anuntat din timp cand va fi nunta pentru ca in acest fel vor putea sa iti planifice si cheltuielile si altele necesare pentru nunta.

Cand ar trebui trimis un Save the date?

De obicei acest card este trimis inainte cu 4-6 luni inainte de eveniment, astfel avand suficient timp ca invitatii sa isi planifice timp liber, sa stranga bani sau poate chiar sa isi ia bilet de avion.

Cardurile pot fi inamanate personal, trimise prin posta sau in format electronic.

Recomandarea si preferinta mea ar fi in format electronic pentru ca este mult mai usor, salvezi timp, este mai ieftin si aproape toate cunostiitele voastre detin cel putin un device pe care ii puteti contacta.

Intra si downloadeza un Save the date editabil de pe site sau trimite un mesaj pentru a cere un design personalizat. Taxa de design este doar 49 lei.

Vezi mai multe idei aici: https://ro.pinterest.com/leadorinvitatii/invitatii/

#savethedate #invitatiidenunta #nunta #organizarenunta #invitatiirustice #invitatieelectronica

© 2014 by Le Ador created with Wix.com

bottom of page