top of page

Trenduri pentru invitatii de nunta in 2017

Suntem aproape de sfarsitul anului si multe dintre voi incep de acum sa caute inspiratie pentru nunta din 2017, astfel incat sa va deosebiti de ceilalti - sa aveti ceva diferit. Nu doar prin preferintele personale si stil, ci prin verificarea tenditelor pe care expertii in acest domeniu le aleg.

Viziunea mea despre invitatii pentru 2017 este: minimalist, materiale naturale - rustice, invitatii creative si jucause, caligrafie si watercolur.

 

Haideti sa care sunt cele mai cool trenduri pentru anul viitor:

Verdeata

Cred ca pot spune sigur ca anul 2017 va fi unul potrivit pentru nuntile simple cu verdeata, iar ilustratiile cu frunze pe invitatii vor fi in mare trend.

Watercolur

De la torturi picatate in culori pastel si invitatii in acuarele, aceste idei au iesit tot mai mult in evidenta in ultima perioada si ne-au atras atentia. Exista o multime de idei super-cool in acuarela pe care le putem incerca.

Fonturi caligrafice

2017 tinde sa fie un an al personalitati si al creatiilor, multe invitatii DIY, cum ar fi cu ilustratii, acuarela si stiluri de caligrafice simple.

Design minimalist

O tendinta in 2017 este de script-uri de caligrafie, si textele caligrafice ararta foarte bine pe modele simple. Acest design se concentreaza mai mult pe litere si cuvinte, mai degraba decat pe imagini sau culori.

Floral

In speacial designul cu flori gigantice pe invitatii va fi foarte binevenit in anul 2017, foarte potrivit pentru nuntile cu tema boho si vintage.

Tropical

Invitatiile de nunta cu motive tropicale arata foarte bine si se potrivesc pentru nuntile de vara. ce poate fi mai potrivit pentru o nunta la malul marii?

Rustic

Pentru aceia dintre voi care organizati o nunta cu tema rustica puteti alege niste invitatii rustice pe carton kraft...sau lemn legate cu sfoara care sunt in mare trend anul viitor.

Vezi colectia noastra de invitatii si alege ceva potrivit pentru nunta ta.

Care dintre aceste trenduri crezi ca se potriveste pentru nunta ta?

#invitatiinunta #invitatiicluj #trenduriinvitatii #leador

© 2014 by Le Ador created with Wix.com

bottom of page