top of page

Invitatii pe lemn natural

Esti in cautarea unui mod creativ de a-ti invita persoanele dragi la nunta?

Le ador este un brand local devotat crearii unor invitatii de nunta unice si personalizate. Suntem in cautare permanenta de noi modele, cartoane speciale si accesorii, natura fiind o inspiratie si influenta in munca noastra. De la culori la texturi si modele, natura vine cu suprize placute.

Invitatiile pe lemn sunt cu atat mai special pentru ca vin din natura. Atunci cand invitatii deschid plicul, sunt surprinsi si intreaba daca este lemn natural. Primul instinct este sa pipai si sa mirosi invitatia pentru ca este neasteptat si unic. Fie ca organizezi o nunta eleganta, vintage sau rustica, iti oferim mai multe modele din care poti alege.

De ce sa comanzi invitatii de nunta pe lemn natural?

Folosim placi din lemn de balsa si lemn de tei, alese cu atentie; se foloseste mai putin lemn, energie si resurse pentru a face o invitatie pe lemn decat una pe carton. Desi invitatiile sunt complet biodegradabile si reciclabile, ne place sa credem ca aceste invitatii nu vor fi aruncate.

Pentru a face invitatiile in stilul tau poti personaliza textul, culorile(se poate alege o singura culoare) si alege esenta de lemn care iti place. Lemnul de balsa este cu o densitate mica, adica foarte usor – aproape ca un carton iar cel de tei este de esenta mai tare si are o culoare aparte. Ambele sunt deschise la culoare pentru a scoate in evidenta textul. Invitatiile pe lemn au o dimensiune de 10x15cm si se printeaza pe partea din fata dar asta nu e o regula.

Poti alege intre printare pe lemn si gravura, cea din urma fiind mai costisitoare.

Invitatiile pe lemn arata mai scumpe decat sunt. Comparativ cu alte invitatii pe carton sunt accesibile ca pret si vin cu garantia ca vor suprinde invitatul.

Este placerea nostra dar si scopul sa ai o experiata memorabilia la Le ador. Facem tot ce putem sa fim cat mai rapizi in realizarea comenzilor, prietenosi si sa va raspundem cat mai repede intrebarilor. Nimic nu ne bucura mai mult decat sa avem clienti fericiti.

Abia asteptam sa iti facem si tie invitatiile de nunta!

Mai jos sunt niste modele realizate de noi pe care le putem personaliza.


© 2014 by Le Ador created with Wix.com

bottom of page